دسته‌بندی نشده

معرفی بهترین قرص ضد یبوست برای بهبود وضعیت سیستم گوارش

یبوست یکی از عارضه‌هایی است که هر فردی ممکن است در اثر تغذیه نادرست به آن دچار شود. امروز در سایت ژین طب، قصد داریم تا بهترین قرص ضد یبوست را به شما معرفی کنیم تا از شر این مشکل به طور کامل خلاص شوید. بسیاری از افراد مشکل یبوست را امری ساده تلقی می‌کنند. این در حالی است که این بیماری ممکن است پس از مدتی جدی شود و فرد را به سمت بیماری‌ها و مشکلات جدید سوق دهد.

متاسفانه در چند سال اخیر، درصد ابتلا به این بیماری در افراد بسیار بالا رفته است. با توجه به این وضعیت چندین داروی جدید برای رفع و درمان یبوست تولید و روانه بازار شده است. سالیانه پزشک‌ها و متخصصین زیادی در تلاش‌اند تا برای درمان این بیماری راه‌های جدیدی را کشف کنند تا کمترین آسیب را برای فرد بیمار به همراه داشته باشد. در ادامه به این داروها اشاره خواهیم کرد.

انواع قرص ضد یبوست فوری؛ معجزه ای برای درمان یبوست

همانطور که می‌دانید، یبوست از بیماری‌های شایع میان مردم است. داروهای مختلفی برای این بیماری در بازار وجود دارند که هر کدام از آنها به درمان سریع‌تر کمک می‌کنند. ملین‌های otc از داروهای رایج در میان افراد هستند که بدون نسخه نیز می‌توانید آنها را تهیه کنید. نحوه تاثیرگذاری این دارو به این صورت است که با افزایش محتوای آب در مدفوع فرد باعث خواهد شد تا دفعی بهتر داشته باشید. با افزایش آب مدفوع نرم شده و دفع آن راحت‌تر می‌شود. به صورت کلی یبوست طی چند روز برطرف خواهد شد اما اگر در این باره ناراحت هستید و قصد سریع‌تر خوب شدن را دارید این داروها یک گزینه کارساز به حساب می‌آیند.

  • پلی اتیلن گلیکول و ژنریک miralax: این دارو با کشیدن و انتقال آب به روده بزرگ تاثیر خود را می‌گذارد. با انتقال آب به روده بزرگ مدفوع نرم شده ودیواره‌های روده برای دفع آن آماده می‌شوند. در نتیجه دفع مدفوع سریع‌تر صورت می‌گیرد.
  • ملین‌های محرک: این داروها که شامل بیزاکودیل سنا (قرص ملین دولکولاکس و ژنریک(Ex-Lax Senokot می‌شوند باعث ایجاد انقباضات ریتمیک در ماهیچه‌های اطراف روده می‌شوند که باعث دفع سریع مدفوع در فرد می‌شود. به همین دلیل است که به آنها ملین‌های محرک می‌گویند.
  • نرم‌کننده‌های مدفوع: این داروها نیز شامل دوکوزات سدیم (کولاس، نرم‌کننده مدفوع فیلیپس و ژنریک) و کلسیم دوکوزات می‌شوند. این داروها نیز در بدن طوری تاثیر می‌گذارند که آب و روغن بیشتری به مدفوع برسد. در نتیجه دفع راحت‌تری خواهید داشت.
  • مسهل‌های شیاف: از نمونه مسهل‌های شیاف می‌توان به شیاف گلیسرین فلیت و شیاف ملین دارویی دالکولاکس اشاره کرد. یکی از مزیت‌های بزرگ این محصول این است که در عرض یک ساعث بر فرد اثر می‌کند اما دقت داشته باشید که برای استفاده روزمره مفید نیست.
  • ملین‌های ترشحی: این دسته از ملین‌ها شامل لوبی پروستون، لیناکلوتید و پلکاناتید می‌شوند که با ترشح مایعات در روده بزرگ باعث نرم شدن مدفوع می‌شوند.

این نوع داروها جزو بهترین قرص ضد یبوست به شمار می‌روند که بسیار عالی و موثر هستند.

معرفی بهترین قرص ضد یبوست تشکیل شده از مواد افیونی

قرص‌های ضد یبوست افیونی | ژین طب

داروهای ضد یبوست تشکیل شده از مواد افیونی همانطور که از نامشان پیداست از داروهایی به حساب نمی‌آیند که به‌راحتی به دست مصرف‌کننده برسند. این داروها از مواد افیونی تشکیل شده‌اند که خطر اعتیاد را با خود به همراه دارند. به همین دلیل است که کمتر دکتری آنها را برای بیماران تجویز می‌کند.

از این نوع داروها می‌توان به سه نوع متیل نالترکسون، نالوکسگل و نالدمدین اشاره کرد. این داروها آنتاگونیست‌های گیرنده مو-افیونی فعال محیطی یا به زبان ساده پامورا نام دارند. با خوردن این داروها از چسبیدن مواد افیونی به روده‌ها جلوگیری می‌کنید و همین عمل باعث خواهد شد تا از یبوست رهایی یابید. یکی از موارد مثبت این داروها این است که حاوی ترکیبی هستند که به هیچ عنوان به مغز دسترسی پیدا نمی‌کنند و تاثیر مواد افیونی را بر خود حس نمی‌کنید.

مصرف زیاد این داروها می‌تواند خطرناک باشد؛ به همین دلیل است که پزشکان توصیه نمی‌کنند به مقدار زیاد از این دارو استفاده کنید. در بسیاری از موارد پزشک معالج صرفا جهت رفع موقتی بیمار و با تعداد بسیار کم دارو را برای بیمار تجویز می‌کند. بهترین کار نیز مصرف محدود و به مقدار لازم این دارو است که مشکل اعتیاد را برای هیچ فردی به وجود نیاورد.

معرفی بهترین قرص ضد یبوست با اثرگذاری بالا

همیشه یکی از سوالات رایج افرادی که به یبوست دچار می‌شوند این است که بهترین قرص ضد یبوست کدام است؟ قطعا برای پاسخ به این سوال، نیاز داریم تا بررسی دقیق‌تری روی انواع داروهای ضد یبوست داشته باشیم. اگر شما هم به‌دنبال بهترین دارو برای رفع یبوست هستید تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

قبل از هر چیزی باید بدانید که برخی از این داروها را بدون تجویز پزشک می‌توانید تهیه کنید اما برخی از آنها را فقط با نسخه پزشک می‌توانید از داروخانه دریافت کنید. به طور قطع داروهایی که توسط پزشک تجویز می‌شوند نسبت به داروهای معمول قوی‌تر هستند. نکته‌ای که در این باره نظر افراد را جلب می‌کند این است که هرچه دوز دارو و تاثیرگذاری آن بالاتر باشد، عوارض بیشتری نیز دارد.

بهترین دارو برای درمان و رفع یبوست آن است که در عین کاربردی بودن و تاثیرگذاری بالا، حداقل عوارض را داشته باشد. برای مثال، برخی از داروهای ضد یبوست مانند ملین‌های محرک ممکن است عوارضی مانند اسهال و شکم درد را برای فرد به‌وجود بیاورند. همچنین، به دلیل وجود منیزیم در برخی ملین‌ها بهتر است افرادی که مبتلا به بیماری‌های کلیوی هستند از آنها استفاده نکنند. در ادامه، به فواید داروهای ضد یبوست بیشتر خواهیم پرداخت تا بتوانید آنها را بهتر بشناسید و بهترین دارو میان آنها را برگزینید.

فواید داروی یبوست شدید چیست؟

یکی از سوالات رایجی که هر فردی را درباره هر دارویی کنجکاو می‌کند این است که فواید آن چیست؟ اصلی ترین فایده ملین‌ها برای بدن افراد یک مورد مشترک بین همه آها است و آن هم خاصیت روان‌کنندگی مدفوع است. قرص ضد یبوست به‌طور کلی با جذب آب موجود در بدن و انتقال آن به روده بزرگ باعث خواهد شد تا مدفوع فرد با کمک آب از حالت سفتی خارج شود و راحت تر دفع شود.

برخی از داروها علاوه بر درمان یبوست فواید دیگری نیز دارند، برای مثال در مواردی ممکن است فرد بیمار علاوه بر یبوست شکم در را نیز به همراه داشته باشد. بعضی از داروهای ضد یبوست می‌توانند بر این درد تاثیر بگذارند و آن را از بین ببرند. از فواید دیگری که این داروها دارند، می‌توان به این اشاره کرد که تمامی آنها برای مشکل سندروم روده تحریک پذیر مورد استفاده قرار می‌گیرند و تاثیر خوبی نیز بر فرد بیمار می‌گذارند.

یکی از فواید این داروها، اثربخشی سریع آنها بر بدن فرد بیمار است. نکته مهم این است که همه داروها اثر بخشی فوری ندارند و فقط برخی از آنها می‌توانند در مدت زمان کمی مانند یک ساعت تاثیر خود را بگذارند. برای مثال مسهل‌های شیاف به دلیل اینکه تاثیر مستقیم بر مدفوع فرد دارند در عرض یک ساعت تاثیر خود را گذاشته و یبوست را برطرف می‌کنند. داروهایی مثل ملین‌های متحرک نیز هستند که تاثیر خود را سریع می‌گذارند و به زمانی بین 6 الی 12 ساعت وقت نیاز دارند تا به طور کامل یبوست فرد را برطرف کنند.

عوارض قرص ضد یبوست چیست و خرید آن چگونه صورت می‌گیرد؟

۴ مورد از عوارض مهم قرص‌های ضد یبوست | ژین طب

همانطور که انتظار می‌رود، داروهای ضد یبوست علاوه بر فواید زیادی که بر بدن افراد دارند، رد پای عوارض خود را نیز در تجربیات قبل به جای گذاشته‌اند. به عنوان اولین مثال، می‌توان اسهال را نام برد. برخی از داروهایی ضد یبوست، می‌توانند تاثیر بیش از انتظاری داشته باشند و فرد را دچار اسهال شدید کنند.

درد شکم نیز از مواردی است که امکان دارد از عوارض مصرف قرص ضد یبوست باشد. به دلیل خاصیت روان‌کنندگی دارو و تاثیر فوری آن، نفخ و دیگر موارد بر فرد تاثیر گذاشته و بیمار را به درد شکم مبتلا می‌کند. همچنی از موارد دیگر عوارض این نوع داروها می‌توان به سردرد شدید پس از مصرف اشاره کرد. این مورد در افراد کمتر دیده شده اما احتمال به‌وجود آمدن آن نیز وجود دارد.

یکی از معضلات افرادی که دچار عاضه یبوست شده‌اند، خرید قرص ضد یبوست است. همانطور که می‌دانید، بسیاری از این قرص‌ها که با دوز پایین در بازار عرضه می‌شوند و بدون نسخه پزشک قابل دریافت از داروخانه‌ها هستند. اما برخی دیگر نیز وجود دارند که هر فردی به طور معمول نمی‌تواند آنها را دریافت کند.

این داروها دوز بالایی دارند و فقط در صورت وجود بیماری به صورت شدید تجویز می‌شوند. جهت خرید این داروها، چه به صورت بدون نسخه و چه با نسخه، بهترین کار مشورت با پزشک است. پزشک معالج متناسب ترین دارو را با دوز مناسب شدت بیماری برای شما تعیین خواهد کرد.

سخن پایانی

اگر تا کنون پیدا کردن بهترین قرص ضد یبوست برای شما یک معضل بود، از حالا به بعد دیگر می‌توانید با در نظر گرفتن موارد مختلف، بهترین آنها را برای خود تهیه کنید. یبوست عارضه‌ای است که ممکن است هر فردی در دوران‌های مختلف زندگی خود به آن مبتلا شود.

پزشکان زیادی این بیماری را بررسی کرده‌اند و به دنبال بهترین راه برای درمان آن بوده‌اند. در پی این بررسی‌ها نیز داروهای بسیاری برای این بیماری تولید شد که تعداد زیادی از آنها را به شما معرفی کردیم. امیدواریم این مقاله تا حد مطلوبی به شما برای رفع یا درمان مشکلتان کمک کند. ممنون که تا این بخش با ما همراه بودید.

سوالات متداول در مورد قرص ملین خارجی ضد یبوست

1. آیا داروهای ضد یبوست اعتیاد آور هستند؟

تمامی داروهای ضد یبوست اعتیاد آور نیستند. فقط برخی از آنها که بر پایه مواد افیونی تشکیل شده‌اند می‌توانند اعتیاد آور باشند که آن هم توسط پزشک معالج و به مقدار محدود تجویز می‌شود.

2. مدت زمان تاثیرگذاری داروهای ضد یبوست چقدر است؟

زمان تاثیرگذاری دارو با توجه به دز و نوع آن مشخص می‌شود. برخی از داروها در عرض یک ساعت اثر کرده و یبوسط را برطرف می‌کنن و برخی از آنها به مدت زمان بیشتری مانند ۶ الی ۱۲ ساعت زمان احتیاج دارند تا تاثیر خود را بگذارند.

3. آیا داروهای ضد یبوست عوارض دارند؟

بله؛ داروهای ضد یبوست عوارضی همچون اسهال، تهوع، شکم درد و سردرد دارند که ممکن است با توجه به نوع دارو و تاثیر آن بر فرد عوارض مختلف به وجود بیاید.

منبع
consumerreports

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا