بیماری های کودکان

درمان آنفولانزا در کودکان؛ علائم و روش‌های درمان آنفولانزا جدید 1401

درمان آنفولانزا در کودکان دغدغه بسیاری از والدین است. این بیماری در فصل پاییز و زمستان به عنوان یک بیماری شدید و شایع شناخته می‌شود. باید توجه داشت که عدم درمان آنفولانزا باعث تشدید این بیماری خواهد شد.

آنفولانزا ویروسی است که باعث گسترش بیماری‌های عفونی در دستگاه تنفس (بینی، گلو و ریه‌ها) می‌شودعلائم این بیماری با بدن درد، سرفه و تب و لرز در کودکان و بزرگسالان رخ می‌دهد. در بسیاری از موارد با تشدید این بیماری پزشک بهترین آنتی بیوتیک برای سرماخوردگی کودکان تجویز می‌کند. مجله علمی پزشکی ژین طب در این مقاله درمان آنفولانزا در کودکان و علائم انفولانزا جدید را بررسی می‌کند. در ادامه با ما همراه باشید تا با درمان سریع آنفولانزا در کودکان آشنا شوید.

شایع‌ترین علائم آنفولانزا جدید

ویروس آنفولانزا مشابه با سرماخوردگی است. عطسه، آبریزش بینی، گلو درد، اسهال و استفراغ برخی از علائم سرماخوردگی در کودکان هستند. شدت آنفولانزا و سرماخوردگی متفاوت است و به طور ناگهانی رخ می‌دهد.

برخی دیگر از علائم آنفولانزا عبارتند از:

  • سردرد
  • دردهای عضلانی
  • سرفه‌های خشک و مداوم
  • تب و لرز
  • تنگی نفس

بیشتر بخوانید: شربت برای آبریزش بینی کودکان؛ معرفی سه شربت برای درمان آبریزش بینی 

تفاوت آنفولانزا و علائم کرونا در کودکان

آنفولانزا در کودکان بین 2 تا 4 روز نمایان می‌شود. این بیماری علائم مختلفی دارد و معمولا 4 روز در بدن باقی می‌ماند. مواردی مانند سرفه و خستگی تا 10 روز بعد بهبود پیدا می‌کنند. علائم کرونا در کودکان با آنفولانزا مشابه یکدیگر هستند. به همین علت برای تشخیص قطعی باید به پزشک مراجعه کنید.

همچنین در مواردی علائم آنفولانزا با کرونا متفاوت خواهد بود. به عنوان مثال دوره بیماری کرونا طولانی‌تر از دوره سرماخوردگی در کودکان است. همچنین تنگی نفس یکی از شایع‌ترین علائم کرونا در کودکان محسوب می‌شود، در صورتی که آنفولانزا باعث تنگی نفس نخواهد شد. اگر به کرونا یا آنفولانزا مشکوک شده‌اید برای تشخیص قطعی و درمان به پزشک مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید: آمپول تقویتی برای سرماخوردگی؛ با نوروبیون تا آخر سال مریض نشید! 

انواع مختلف آنفولانزا در کودکان

ویروس آنفولانزا در کودکان سه نوع  A،B  و C دارد. آنفولانزای A و B در زمستان فراگیرتر هستند و گاهی منجر به بستری شدن افراد می‌شوند. نوع C  این بیماری خفیف است و باعث همه‌گیری و اپیدمی نمی‌شود.

آنفولانزای مرغی در انسان به عنوان یک عفونت ویروس است که از جمله شایع‌ترین نمونه‌های آنفولانزاست. این ویروس بر انسان و حیواناتی که در تماس با فرد ناقل ویروس قرار دارند تاثیر بگذارد.

آنفولانزای مرغی در انسان علائمی مشابه با آنفولانزا معمولی دارد که عبارتند از:

  • ضعف
  • سرفه
  • اسهال
  • گلودرد
  • مشکلات تنفسی
  • تب بالای 38 درجه

موارد بالا از شایع‌ترین علائم آنفولانزای مرغی در انسان هستند. این بیماری از طریق تماس با مدفوع پرندگان، ترشحات بینی یا ترشحات چشم به انسان منتقل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: غذا برای سرماخوردگی؛ ۶ غذایی که درمان سرماخوردگی و آنفولانزا را تضمین می‌کند 

انواع روش‌های درمان آنفولانزا در کودکان

درمان آنفولانزا در کودکان بر اساس شدت بیماری یا سن متفاوت است. برای درمان این بیماری روش‌های گوناگونی مانند درمان خانگی و پزشکی وجود دارد. هرکدام از این روش‌ها به درمان تب و لرز کرونا و بهبود آنفولانزا کمک می‌کنند.البته همه در پی سریعترین راه درمان آنفولانزا هستند.

بیشتر بخوانید: تب در ناحیه شکم و سر کودک در اثر ۵ علت که والدین باید بدانند 

درمان آنفولانزا در خانه‌؛ روش‌های خانگی درمان آنفولانزا در کودکان

درمان خانگی آنفولانزا در کودکان با سوپ|ژین طب

در بسیاری از موارد اگر شدت آنفولانزا کم باشد نیاز به درمان پزشکی نیست و می‌توانید با روش‌های خانگی این بیماری را درمان کنید.

بسیاری از درمان‌های خانگی آنفولانزا به شرح زیر هستند:

  • مصرف سوپ و مایعات
  • استراحت کافی
  • غرغره آب نمکدمنوش‌های گیاهی

بیشتر بخوانید: پایین آوردن تب اورژانسی؛ بررسی روش‌های موثر برای سنین مختلف 

روش‌های پزشکی درمان آنفولانزا در کودکان

درمان آنفولانزا کودکان با آنتی بیوتیک|ژین طب

برای درمان آنفولانزا روش‎های پزشکی مختلفی وجود دارد. در اغلب موارد پزشک برای کاهش علائم آنفولانزا بهترین آنتی بیوتیک برای سرماخوردگی کودکان و بهترین دارو برای آنفولانزا را تجویز می‌کند. بسیاری از این آنتی بیوتیک‌ها شامل پنی سیلین و سفکسیم هستند. همچنین برای تسکین تب و بدن درد پزشکان استامینوفن و ایبوپروفن را تجویز می‌کنند.

باید توجه داشت که آنفولانزا یک بیماری ویروسی است.به همین دلیل برای درمان آن باید از داروهای ضد ویروسی مانند زانامیویر، پرامیویر، اسلتامیویر فسفات و بالوکساویر ماربوکسیل استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: علت قطع نشدن تب در کودکان؛ ۵ روش پایین آوردن تب کودک در خانه 

یادداشت پایانی درمان آنفولانزا در کودکان و روش‌های درمانی

آنفولانزا بیماری شایعی است که در فصل زمستان همه‌گیر می‌شود. این بیماری انواع مختلفی دارد که در صورت شدید بودن ممکن است منجر به مرگ شود. آنفولانزا علائم مختلفی مانند تب و لرز در کودکان، سرفه، عطسه و بدن درد دارد. روش‌های گوناگونی نظیر خانگی و پزشکی برای درمان آنفولانزا استفاده می‌شود. هرکدام از این روش‌ها با توجه به شدت بیماری و سن کودک به بهبود این بیماری کمک می‌کنند. برای مثال مصرف مایعات و استراحت کافی یکی از بهترین درمان‌های خانگی برای بهبود آنفولانزا است. البته لیست داروهای آنفولانزا نیز در دسترس والدین قرار دارد.

سوالات متداول درمان آنفولانزا در کودکان

آنفولانزای مرغی در انسان چه علائمی دارد؟

ضعف، سرفه، سرگیجه و تب بالای 38 درجه از علائم آنفولانزای مرغی در انسان هستند.

انواع مختلف آنفولانزا در کودکان چیست؟

آنفولانزا در کودکان شامل سه نوع A، B و C هستند.

علائم آنفولانزا جدید چیست؟

سر درد، دردهای عضلانی، سرفه‌های خشک و مداوم و تب برخی از علائم سرماخوردگی در کودکان هستند.

انفولانزا در کودکان چند روز طول میکشد؟

آنفولانزا معمولاً ۱ تا ۴ روز در بدن باقی می‌ماند. این بیماری مسری در صورتی که شدید باشد می‌تواند ۷ تا ۱۴ روز افراد را درگیر کند. در دوران نقاهت، افراد باید استراحت مطلق داشته باشند و داروهای تجویز شده توسط پزشک را در ساعت مشخص مصرف کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا