کمربند طبی برای سیاتیک و آشنایی با 11 نمونه کمربند
استفاده از کمربند طبی برای سیاتیک توسط پزشکان مختلفی توصیه میشود. زیرا استفاده از کمربند میزان درد را به علت فشار، حرکت و حتی وزن شخص کنترل و کم میکند. توجه داشته باشید که با بستن کمربند طبی برای سیاتیک و دیگر عارضههای ایجادشده در ناحیه کمر، این بیماریها درمان نمیشوند.
نمونههای مختلفی از کمربند تولید میشود که هر کدام از آنها برای بیماریهای خاصی طراحی شدهاند. به عنوان مثال کمربند طبی برای سیاتیک از حرکت ستون فقرات و افزایش فشار روی عصب جلوگیری میکند. همچنین باید اضافه کنیم که کمربندهای طبی از نظر ترکیب و مواد سازنده مشابهاند. اما از نظر سفتی و کنترل وضعیت کمر کمی با هم متفاوت هستند. در این مقاله از مجله سلامت ژین طب به بررسی کمربند طبی برای سیاتیک و انواع مختلف کمربند طبی میپردازیم. با ما همراه باشید.
چرا از کمربند طبی برای سیاتیک و دیگر عارضههای استفاده میشود؟
کمربند طبی برای سیاتیک و همچنین سایر کمربندهای طبی نقش محافظتی بر عهده دارند. این کمربندها از جنسهای مختلف و در انواع متفاوتی تولید میشوند. از این بریسها برای موارد زیر استفاده میکنند:
- حمایت از کمر
- کاهش درد
- جلوگیری از صدمات بیشتر به کمر
- جلوگیری از حرکت کمر بعد از عمل جراحی
- جلوگیری از حرکتهای ناگهانی که باعث افزایش درد یا صدمه به کمر، ستون فقرات و حتی نخاع میشوند
- اصلاح وضعیت ستون فقرات و کمر
- بهبود وضعیت صحیح بدن و همچنین تراز کردن ستون فقرات
به همین دلیل از کمربند طبی برای سیاتیک و دیگر مشکلات کمر استفاده میکنند. همانطور که گفته شد کمربندهای مختلفی برای بیماریهای ناحیه کمر استفاده میشوند. در بعضی شرایط نیاز است که بر حسب نوع بیماری فرد، این کمربندها سفارش داده شود. در این شرایط از کمر بیمار قالب میگیرند. در صورتی که برای بسیاری از بیماریها کمربندهای مختلفی در سایزها و نمونهها مختلف ساخته شده است.
تناسب کمربند طبی و نوع بیماریها؛ انتخاب بهترین کمربند طبی برای دیسک کمر یا سیاتیک
کمربند طبی برای سیاتیک و دیگر بیماریها فواید زیادی دارد. به همین دلیل است که از آنها برای عارضههای مختلفی در ستون فقرات استفاده میکنند. تعدادی از این بیماریها شامل موارد زیر هستند:
- آرتروز یا روماتیسم ستون فقرات
- سیاتیک
- فتق دیسک و سایر بیماریهای مربوط به دیسک کمر
- تنگی مجرا و کانال نخاعی
- اسپوندیلوز (جا به جایی مهرهای)
- اسپوندیلولیستزیس مهرهای (سرخوردگی بین بدنه مهرهها)
- اسکولیوز
- آسیب و ضربه به کمر
- پارگی لیگامانهای بین مهرهای
- شکستگی ناشی از فشار زیاد به مهرهها
برای هر کدام از این بیماریها نوع خاصی از کمربندهای طبی طراحی شدهاست.
استفاده رایج از کمربند طبی برای سیاتیک؛ ایا بستن کمربند برای دیسک کمر خوب است؟
آناتومی ستون فقرات به این صورت است که هرکدام از مهرههای کمر در بین دیسکها قرار دارند. این دیسکها استوانهای شکل هستند و از یک قسمت نرم و ژلاتینی تشکیل شدهاند که بهوسیله یک حلقه محکم محافظت میشود. این حلقه وظیفه نگهداری از قسمت مرکزی را برعهده دارد.
وقتی دیسک دچار صدمه و آسیب میشود، امکان دارد که این قسمت حلقهای شکل پاره یا شکسته شود. در این حالت بخش نرم از داخل آن بیرون میزند. به این اتفاق فتق دیسک میگویند. فتق دیسک بیرونزده به اعصابی که از آن ناحیه عبور میکند فشار بیاورد و باعث ایجاد سیاتیک شود. سیاتیک نام رشته عصبهای موجود در اطراف مهرهها است. وقتی روی این اعصاب فشاری وارد میشود، اصطلاحا میگویند که بیمار دچار سیاتیک شده یا سیاتیک بیمار عود کرده است.
علل و علائم ایجادکننده سیاتیک چیست؟ آشنایی با این عارضه رایج
از علتهای ایجاد سیاتیک میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- فتق دیسک
- کشیدگی عضلانی
- لغزش مهرههای ستون فقرات (به صورتی که مهره با دیگر مهرههای بالا یا پایین هم راستا نباشد)
- تنگی کانال نخاعی که باعث باریک شدن یا فشار به سیاتیک میشود
از علائم رایج سیاتیک میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- درد شدید و ممتد که تا ساق پا کشیده میشود یا دردی که فقط در باسن، ران، زانو یا ساق پا احساس میشود
- بیحسی
- سوزن سوزن شدن در قسمت کمر تا ساق پا
توجه داشته باشید که میزان درد به نوع حرکت یا موقعیتهای حرکتی بیمار بستگی دارد. استفاده از کمربند طبی برای سیاتیک جنبه حفاظتی و درمانی بسیار موثر و مفیدی دارد. کمربند طبی برای سیاتیک در قسمت پایینی ستون فقرات بسته میشود. این کار فشار را روی ستون فقرات کم میکند و درد را کاهش خواهد داد. همچنین از حرکتهای اضافی بیمار جلوگیری میکند و مانع پیچیدن ناحیه پایین کمر خواهد شد.
نمونههای مختلفی از کمربند طبی برای سیاتیک وجود دارد که به امواج صوتی مجهز شدهاند. استفاده از امواج صوتی و مادون قرمز به گرم شدن و رفع سفتی در بافتهای اطراف کمر کمک میکند.
استفاده از کمربند طبی برای سیاتیک در بارداری؛ بهترین روش درمان و کنترل درد در دوران حساس بارداری
در دوران بارداری به دلیل تغییرات هورمونی و افزایش وزن امکان دارد که مادر دچار کمردرد شود. این مشکلات بهصورت زیر باعث سیاتیک در بارداری میشود:
- مشکلات مفصلی در ناحیه ستون فقرات
بدن زنان بهصورت طبیعی در دوران بارداری شروع به ترشح هورمونهای مختلفی میکند. بعضی از این هورمونها وظیفه نرم کردن مفاصل (بهویژه مفاصل ناحیه لگن) را بر عهده دارند. این کار به زایمان زنان کمک خواهد کرد. در مواقعی که میزان نرم شدن مفاصل شدید باشد، امکان دارد که به دیسکها فشار وارد شود. این موضوع میتواند باعث تحریک سیاتیک در بارداری شود.
- افزایش وزن زنان در بارداری
افزایش وزن و فشار ناشی از وزن زیاد باعث فشار روی سیاتیک میشود. سیاتیک در بارداری نشستن، بلند شدن و خم شدن را برای زن باردار عذابآرو خواهد کرد. این بیماری در ماههای آخر بارداری سختتر میشود. استفاده از کمربند طبی برای سیاتیک در بارداری به جذب نیروهای وارد شده به ستون فقرات کمک میکند. همچنین فعالیتها ساده (نشستن، بلند شدن و خم شدن) را راحتتر خواهد کرد. به دلیل ضررهایی که داروها مسکن برای جنین دارند، زنان باردار نمیتوانند از این داروها استفاده کنند. استفاده از کمربند طبی برای سیاتیک بهترین گزینه برای آنها است.
تقسیمبندی انواع کمربند طبی؛ معرفی بهترین مارک کمربند طبی در بازار
به طور کلی کمربندهای طبی به دو دسته انعطافپذیر (نیمه سفت) و سخت تقسیم میشوند. از هرکدام از آنها برای موارد زیر استفاده خواهد شد:
- بریسهای سفت: معمولا برای موارد متوسط تا شدید درد یا انواع بیثباتیها استفاده میشوند و بیشتر برای بهبود شکستگیهای ستون فقرات و بیثباتیهای پس از جراحی کمر به کار میرود
- بریسهای نیمه سفت و انعطافپذیر: برای دردهای خفیف یا متوسط استفاده خواهند شد
دستهبندی بر اساس نوع و مدل کمربندها است:
کمربند طبی انعطافپذیر از مواد نرم ساخته شده و شامل کرست، کمربند کمری و کمربند ساکروایلیاک است.
1. کمربندهای کرستی؛ نمونهای کمربندهای محدودکننده حرکت
این کمربندها از زیر سینه تا بالای باسن را پوشش میدهند. استفاده از این نوع کمربند امکان خم شدن کمر بیمار را محدود میکنند. کرستها معمولا شامل پایههای فلزی یا پلاستیکی عمودی در جلو، پشت یا کنارههای بریس هستند که ثبات و محدودیت حرکتی را سبب میشوند.
ارتزهای انعطافپذیر همان کمربندهای اصلاحکننده تراز و پشتیبانی از اندامها یا ستون فقرات هستند. این ارتزها از مواد نرمی مانند مخلوط پنبه، پلاستیک، پارچه یا نئوپرن (نوعی لاستیک مصنوعی و انعطافپذیر) ساخته میشوند.
2. کمربندهای کمری؛ ترکیبی از کمربندهای انعطافپذیر و سفت
این نوع کمربندها ناحیه پایین کمر را پوشش خواهند داد. به ترکیبی از بریسهای انعطافپذیر و سفت، کمربند نیمه سفت میگویند. به عنوان مثال، یک کمربند کمری نیمه سفت احتمال دارد حمایت و پایداری بیشتری نسبت به نمونههای انعطافپذیر داشته باشد. این حمایت و پایداری بیشتر ممکن است به دلیل بالشتکهای اضافی یا درجهای پلاستیکی قالبگیری شده در آن باشد.
3. کمربندهای ساکروایلیاک؛ تنها نمونه کمربندهای مخصوص قسمت پایینی کمر
این کمربندها باریک هستند و تنها قسمت پایینی کمر را میپوشانند. توجه داشته باشید که کمربندهای کمری و ساکروایلیاک محدودیت بیشتری در حرکت ایجاد میکنند و معمولا از پارچههای محکمتر و بدون پایه ساخته میشوند.
بریسهای سفتوسخت از یک لایه محکم از مواد (معمولا پنبه یا پارچه) تشکیل شدهاند که دور تنه قرار میگیرند. همچنین این کمربندها شامل قطعههای سفت و سختی هستند که جلو، پشت و گاهی کنارههای بریس را میپوشانند. بعضی از مدلها شامل میلههای پلاستیکی یا فلزی سخت هستند که قسمت بیرونی بریس را پوشش میدهند.
از دیگر نمونههای کمربندهای طبی میتوانیم موارد زیر را نام ببریم:
4. کمربند تروکانتریک (Trochanteric) برای ددرهای مفصل خاصره خارجی
این کمربند بین 5 تا 8 سانتیمتر عرض دارد و مانند یک کمربند عادی در قسمت جلو بسته میشود. از این کمربند برای درد مفصل خاصرهای خاجی یا تثبیت شکستگی لگن استفاده میکنند.
5. کمربند لومبوساکرال (Lumbosacral) برای کنترل حرکت زیاد کمر
این کمربند باریک هستند و از جنس کتان تقویتشده با تعدادی نوارهای باریک و سبک است. همچنین چندین بند دارد که میتوان با آنها فشار بهوسیله کمربند را در قسمت پهلو و پشت تنظیم کرد.
کمربند لومبوساکرال در عرضهای 10، 15، 20 و 30 سانتیمتری تولید میشود. از فشاری که این کمربند روی مفاصل (مفاصل بین استخوان لگن خاصره) و استخوان خاجی در انتهای ستون فقرات ایجاد میکند، میتوان از حرکت جلوگیری کرد.
6. کمربندهای طرح ویلیامز برای راحتی در حرکت
این نوع از کمربند تیرکهای عمودی در وسط را ندارد. همین موضوع اجازه حرکت و خم شدن را به بیمار میدهد.
7. چیریک؛ تنها کمربندی که ستون فقرات را در حال طبیعی نگه میدار
این کمربند ستون فقرات را در حالت درست و طبیعی نگه میدارد. همچنین چرخش و حرکت ستون فقرات به پهلو در بخش انتهایی کمر را محدود میکند.
8. رینی فلکشن جکت (Raney Flexion Jacket)
این کمربند ستون فقرات را در شیب طبیعی نگه میدارد و مانع انحنای آن میشود. به همین دلیل جزو بهترین نمونههای کمربندهای طبی در بازار به شمار میرود.
9. هایپراکستیشن مناسب برای شکستگیهای متراکم در جلوی بدن
این کمربند برای شکستگیهای متراکم در قسمت جلوی بدن (به عنوان مثال، محلی که توراسیک و قسمتی که ستون فقرات به هم میرسند) طراحی شده است. این کمربند طبی در قسمت جلو یک فریم فلزی مستطیل شکل دارد که بر بالای جناغ سینه یا استخوان سینه یا استخوانهای دیگر فشار وارد میکند. این فشار باعث کشیده شدن ستون فقرات میشود.
همچنین در قسمت پشت به دهمین مهره ستون فقرات (T-10) فشار وارد خواهد کرد. این کمربند از خم شدن بیش از حد کمر جلوگیری میکند.
10. مالدد جکت (Molded Jacket)
از کمربند مالدد جکت برای پخش کردن فشار روی نواحی بزرگ بدن استفاده میکنند. این کمربند ستون فقرات را از گردن تا باسن ثابت و فشار را بهصورت یکنواخت توزیع میکند.
11. کمربند لیفتینگ بلت (Lifting belt)
با بستن این کمربند افرادی که کمر ضعیف و آسیبپذیری دارند میتوانند اشیا نسبتا سنگین را بلند کنند. بدون اینکه به کمر آنها فشار یا آسیبی وارد شود. بستن این کمربند باعث کاهش کشیدگی پایین کمر و خستگی عضلانی خواهد شد. کمربند لیفتیگ دور تا دور کمر را در برمیگیرد و از جنس پارچه یا کرباس است.
اجزای یک کمربند طبی؛ آیا قیمت کمربند طبی آتل دار با کمربندهای ساده متفاوت است؟
بسیاری از کمربندهای انعطافپذیر و سفت از نظر نحوه پوشیدن و قرارگیری مشابه هستند. این کمربندها از چند بخش کلیدی تشکیل شدهاند. این قسمتها شامل:
- کنارهای کمربند یا شاخههای آن
کنارهای کمربند طبی از مادهای انعطافپذیر و محکم ساخته شدهاند. این شاخهها دور تنه میپیچند و روی شکم یا پهلوها متصل میشوند. در بعضی موارد، این شاخهها امکان دارد شامل عناصر اضافی باشند که ثبات و حرکات را در طرفین تنه محدود میکنند.
از این قسمتها میتوانیم به قطعههای اضافی در مهاربندیهای سفتوسخت و فلز یا پلاستیکهای عمودی در مهاربندهای انعطافپذیر اشاره کنیم.
- قسمت پشتی
بریسهای سفت و نیمه سفت شامل یک قطعه پشتی سفت است. این قسمت معمولا از پلاستیک سخت ساخته شده تا کمر را در وضعیت درستی نگه دارد.
کمربندهایی که برای بهبودی بعد از عمل استفاده میشوند معمولا شامل یک قسمت پشتی سفت و محکم هستند. روی این قطعههای پشتی، دهانهای روی قسمتی که بر ستون فقرات قرار دارد نصب میشود. این کار برای جلوگیری از تحریک زخم جراحی است.
- قسمت جلویی یا سیمهای تنظیم
قسمت جلویی کمربند طبی به شکم فشار وارد میکند. به طور معمول، قسمت جلویی از دو قسمت که با هم همپوشانی دارند (بهصورت چسبی یا گیرهای نر و ماده) تشکیل میشود. با استفاده از این شیوه میتوان کمربند را محکم یا نسبتا شل ببندیم یا با سایز دور شکم و کمر تنظیم کنیم.
- طناب یا زبانههای کششی تنظیمکننده
در بسیاری از بریسها، میتوان با استفاده از طنابها و زبانههای کششی در دو طرف بریس آن را تنظیم کرد. با این حساب باید گفت که قیمت کمربند طبی آتل دار با کمربندهای ساده کشی متفاوت است.
نگهداری از کمربند طبی برای افزایس داوم و کیفیت آن
استفاده مکرر از کمربند باعث کثیف شدن آن میشود. بیشتر کمربندها را میتوان با ماشین لباسشویی شست، اما برای ماندگاری و جلوگیری از خراب شدن آنها پیشنهاد میشود که با دست شسته شوند. هنگام شستن چنگ نزنید، آنها فشار ندهید و حتما با آب ولرم یا سرد شسته شوند.
همچنین پیشنهاد میشود که کمربند را روی لباس استفاده کنید. این کار از کثیف شدن و ایجاد حساسیت در نواحی بسته شده جلوگیری میکند. توجه داشته باشید که اگر فردی دچار بیماریهای پوستی است، از کمربند مشترک با او استفاده نکنید.
کمربند طبی چگونه به بیماران کمک میکنند؟ آیا فواید خاصی دارد؟
استفاده از کمربند طبی برای سیاتیک و سایر بیماریها این مزایا را داراست:
- راحتی در حرکت
- بهبود کیفیت زندگی
- استفاده کمتر از مسکنها به دلیل کاهش درد
توجه داشته باشید که بر اساس نوع کمربندها، مزایای استفاده از آنها نیز متفاوت است؛ زیرا هرکدام از آنها برای نوع خاصی از مشکلات کمر طراحی شدهاند.
کمربندهای انعطافپذیر چه مزیتی دارند و چگونه به تسکین درد کمک میکنند؟
کرستها و کمربندهای انعطافپذیر به تسکین کمردرد با روشهای زیر کمک میکنند:
- اعمال فشار کم به بالاتنه برای کمک به تنظیم وضعیت و کاهش وزن روی ستون فقرات
- ارائه حمایتی اضافی به ستون فقرات برای کاهش فشار از عضلات ضعیف یا آسیبدیده
- محدوده حرکت را نسبتا محدود میکند تا امکان خم شدن و پیچش در ستون فقرات را کم کند. برای مثال، زمانی که از یک بریس انعطافپذیر استفاده میکنید، امکان دارد که بتوانید بهاندازه کافی به جلو خم شوید و تا بالای زانوی خود را لمس کنید، اما نمیتوانید به پهلوها خم شوید و کنارههای زانوی خود را لمس کنید
- کاهش حرکتها و لغزشهای ریز و کوچک در مفصل شل یا ضعیف شده از طریق فشردهسازی نیمتنه یا لگن (بهویژه در کمربندهای کمری و ساکروایلیاک)
- شل کردن عضلات منقبض شده از طریق گرمای بریس
توجه داشته باشید که برای خرید یک کمربند حتما باید با پزشک یا فیزیوتراپ مشورت کنید. انتخاب درست کمربند طبی به کاهش درد و حمایت از کمر کمک میکند. در حالی که استفاده از یک کمربند نامناسب باعث بروز صدماتی به کمر میشود.
بریسهای سفت و نیمه سفت چگونه به تسکین درد کمر کمک میکنند؟
این کمربندها بهصورت زیر در تسکین کمردرد بیمار موثر هستند:
- اعمال فشار به نیمتنه برای نگهداشتن ستون فقرات در وضعیت سالم و انتقال وزن از ستون فقرات به شکم
- ارائه پشتیبانی قابل توجه برای برداشتن فشار از ساختارهای ضعیف یا آسیبدیده ستون فقرات، از جمله عضلات، مفاصل، دیسکها و ریشههای عصبی
- کاهش قابل توجه دامنه حرکتی کمر برای جلوگیری از خم شدن بیش از حد به جلو، عقب، پهلو و همچنین چرخش زیاد تنه بالا به کنارهها
- کاهش شدید حرکتها و لغزشهای زیر و کوچک در مفاصل یا شکستگیهای موجود در ستون فقرات
- افزایش شانس بهبودی موفقیتآمیز با محدود کردن تحریک ناشی از شوک با حرکات تکاندهنده
- کاهش تنش عضلانی از طریق گرم شدن بریس
طبق تحقیقات انجام شده روی شاخص ناتوانی و درد برای برخی بیماران نتیجه زیر به دست آمده است. زمانی که شرکتکنندگان از یک کمربند طبی سفتوسخت در مقایسه با یک بریس انعطافپذیر استفاده کردند، بیشتر بهبود یافتهاند.
استفاده از کمربند طبی ورزشی؛ از چه کمربندهایی هنگام ورزش استفاده کنیم؟
از کمربندهای طبی انعطافپذیر میتوان در هنگام ورزش استفاده کرد. همچنین در موارد زیر استفاده از کمربند طبی ورزشی پیشنهاد میشود:
- افرادی که دچار بیماریها و عارضههای کمری خفیف هستند، اما با مشورت پزشک اجازه ورزش کردن دارند
- بیمارانی که برای بهتر شدن و درمان کمردرد و عارضههای کمری خود باید ورزش کنند (ورزشهای سبک و پیشنهاد شده توسط ارتوپد یا فیزیوتراپ)
- استفاده از کمربند در هنگام تمرینات فیزیوتراپی
- بستن کمربند طبی برای سیاتیک در زمان پیادهروی یا حتی خرید
همچنین پیشنهاد میشود که ورزشکاران رشتههای سنگین مانند وزنهبرداری هنگام تمرین از کمربند طبی استفاده کنند. بستن کمربند باعث حمایت، عدم فشار زیاد به کمر و همچنین پخش شدن فشار در نواحی مختلف بدن میشود.
مضرات کمربند طبی؛ استفاده طولانی مدت از کمربند طبی ضرر دارد
استفاده طولانیمدت از کمربند طبی باعث وابستگی به آن میشود. همچنین بستن مداوم کمر منجر به ضعیف شدن و آتروفی عضلات آن خواهد شد. علت ضعیف شدن عضلات میتواند عدم حرکت و فعالیت و همچنین کاهش فشار روی آنها باشد. توجه داشته باشید که عدم حرکت و فعالیت عضلات باعث تحلیل و ضعیف شدن آنها خواهد شد. این موضوع برای تمامی عضلات بدن صادق است.
کمربند پلاتینر؛ بهترین کمربند برای درمان درد و علائم سیاتیک
کمربند پلاتینر یکی از جدیدترین محصولات شرکت زایس ترونیک آلمان است. این کمربند با داشتن سه تکنولوژی اینفرارد، کلاک پالس و اولتراسوند باعث تسکین درد و بهبود علائم کمر خواهد شد. البته باید اشاره کنیم که پلاتینر کمربند طبی نیست، بلکه کمربند درمانی است.
از مزایای استفاده از کمربند پلاتینر میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- قیمت مناسب
- درمان کمردرد ناشی از سیاتیک در خانه
- استفاده راحت و بدون دردسر
- قابل استفاده برای انواع مشکلات کمر
- قابلیت استفاده به صورت مشترک با اعضای خانواده
- بدون عوارض و کاملا بی خطر
- با داوم و با کیفیت
این موارد از جمه مزیتهای بسیار عالی کمربند پلاتینر هستند.
نحوه استفاده از کمربند طبی برای سیاتیک و دیگر بیماریها
توجه داشته باشید که کمربند طبی برای سیاتیک، بیماری و عارضه ایجاد شده را درمان نمیکند. این وسیله تنها باعث کاهش درد، فشار، حرکت و تنش در قسمت بسته شده میشود. همچنین باید اشاره کنیم که بسیاری از بیمارانی که کمردرد دارند، به کمربند نیازی ندارند. به عنوان مثال افرادی که دچار گودی کمر هستند، نمیتوانند میزان گودی کمر خود را با استفاده از کمربند بر طرف کنند.
کمربند طبی تنها برای یک بیماری جنبه درمانی دارد، آن هم برای جلوگیری از انحنای ستون فقرات در بیماری اسکولیوز است. کمربندهای مخصوص اسکولیوز با اعمال فشار و قرار دادن بدن در وضعیت درست، مانع پیشرفت انحنای ستون فقرات میشوند.
برخی بیماران مبتلا به اسکولیوز باید از کمربند طبی خود حدود 16 تا 24 ساعت در روز استفاده کنند. این موضوع به معنی بستن کمربند طبی هنگام خواب و استراحت است. در حالی که برخی بیماران دیگر به 8 تا 10 ساعت پوشیدن کمربند نیاز دارند. توجه داشته باشید که مدت استفاده از کمربند بستگی بهشدت بیماری و عارضههای ایجاد شده دارد. کمربندهایی که برای اسکولیوز استفاده میشوند معمولا از نوع بوستون هستند.
گاهی برای افرادی که دچار انحنای قفسه سینه شدهاند از بریسهای کامل استفاده میکنند. این بریسها از انتهای کمر تا گردن کشیده خواهند شد. توصیه میکنیم کمربند طبی برای سیاتیک و نمونههای دیگر را با مشورت پزشک، ارتوپد یا فیزیوتراپ در هنگام فعالیتهای روزانه، ورزش و بعضی ساعت روز استفاده کنید. سپاس که تا انتهای مقاله کمربند طبی برای سیاتیک با مجله سلامت ژین طب همراه بودید. پرسشها، انتقادات یا پیشنهادهایتان را با ما در میان بگذارید.
سوالات متداول در مورد کمربند طبی برای سیاتیک
1. قیمت کمربند طبی برای سیاتیک چقدر است؟
قیمت کمربندهای طبی متفاوت است و از 300 هزار تومان تا چند میلیون متغیر است.
2. بهترین مارک کمربند طبی کدام است؟
بهترین کمربند برای سیاتیک کمربند پلاتینر است که جزو کمربندهای طبی قرار نمیگیرد. برای آشنایی با این کمربند این مطلب ژین طلب را بخوانید.
3. ایا بستن کمربند برای دیسک کمر خوب است؟
استفاده از کمربند برای دیسک کمر خوب است اما نباید به صورت کامل و مدام از آنها استفاده کنید. زیرا باعث تحلیل عضلات و ایجاد دردها عضلانی جدید خواهد شد.